Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο 59χρονο στην Πάφο

Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο 59χρονο στην Πάφο

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε νωρίς το απόγευμα η Αστυνομία, σε σχέση με το θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος που εκδόθηκε εναντίον του ο οδηγός του αυτοκινήτου στην Πάφο, ηλικίας 36 ετών που φέρεται να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με θύμα τον Merab Maglakelidze 59 ετών, από τη Γεωργία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, γύρω στις 10.55 το βράδυ της Κυριακής , αυτοκίνητο με άγνωστα στοιχεία αρχικά το οποίο κινείτο στην οδό Πανίκου Χατζηπαναγή στη Μεσόγη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον Merab Maglakelidze 59 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή φέρεται να διασταύρωνε τον δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος, ακολούθως,  εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE