Με τρία μαθήματα συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Με τρία μαθήματα συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Με τρία μαθήματα συνεχίζονται σήμερα Τρίτη οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης, την Τρίτη στις 08.00-1100 θα διεξαχθούν η Φυσική, τα Οικονομικά, η Τεχνολογία Τεχνικών Σχολών (Πρακτική Κατεύθυνση) – 507 και 08.00-10.30 η Τεχνολογία Τεχνικών Σχολών (Πρακτική Κατεύθυνση) - 502,506,509,510,511,513.

Επιπρόσθετα, αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη, από τις 08.00-11.00, τα εξεταζόμενα μαθήματα των Ισπανικών, των Εικαστικών Εφαρμογών και των Γερμανικών. 

Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, θα διεξαχθεί στις 08.00-11.00 το μάθημα των αγγλικών και στις 08.00-10.30 η Οικιακή Οικονομία.

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, θα διεξαχθούν στις 08.00-11.00, τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης, στις 08.00-10.00 τα Λατινικά και 8:00 – 10:30 η Θεατρολογία.

Το Σάββατο, 18 Ιουνίου, θα διεξαχθούν από τις 08.00-12.15 οι εξετάσεις των Μουσικών Σπουδών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE