Με τρία μαθήματα συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Με τρία μαθήματα συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Με τρία μαθήματα συνεχίζονται σήμερα Τρίτη οι Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης, την Τρίτη στις 08.00-1100 θα διεξαχθούν η Φυσική, τα Οικονομικά, η Τεχνολογία Τεχνικών Σχολών (Πρακτική Κατεύθυνση) – 507 και 08.00-10.30 η Τεχνολογία Τεχνικών Σχολών (Πρακτική Κατεύθυνση) - 502,506,509,510,511,513.

Επιπρόσθετα, αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη, από τις 08.00-11.00, τα εξεταζόμενα μαθήματα των Ισπανικών, των Εικαστικών Εφαρμογών και των Γερμανικών. 

Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, θα διεξαχθεί στις 08.00-11.00 το μάθημα των αγγλικών και στις 08.00-10.30 η Οικιακή Οικονομία.

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, θα διεξαχθούν στις 08.00-11.00, τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης, στις 08.00-10.00 τα Λατινικά και 8:00 – 10:30 η Θεατρολογία.

Το Σάββατο, 18 Ιουνίου, θα διεξαχθούν από τις 08.00-12.15 οι εξετάσεις των Μουσικών Σπουδών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE