Στο νοσοκομείο 22χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Συγκρούστηκε με πλατφόρμα

Στο νοσοκομείο 22χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Συγκρούστηκε με πλατφόρμα

Στο ΓΝ Πάφου νοσηλεύεται νεαρός μοτοσικλετιστής, 22 χρονών, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 13 Ιουνίου στις 13:10, 32χρονος ενώ οδηγούσε πλατφόρμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μετά την σύγκρουση τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο νεαρός υπέστη κάταγμα δεξιού ποδιού και κάταγμα λεκάνης και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE