Άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι λήστεψε τράπεζα και έφυγε κύριος!

Άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι λήστεψε τράπεζα και έφυγε κύριος!

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τη στιγμή που ένας άνθρωπος με κινητικά προβλήματα, καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αποχωρεί από τράπεζα της Νέας Υόρκης, έχοντας μόλις κλέψει 1.200 ευρώ.

Ο άντρας, φορώντας γκρι φούτερ, μπαίνει στην τράπεζα και δίνει θρασύτατα ένα σημείωμα στον ταμία, με το οποίο ζητάει τα λεφτά.

Απ' ότι φαίνεται στο βίντεο, ο δράστης δεν δείχνει κάποιο όπλο στον ταμία, ούτε έχει γίνει γνωστό, μέχρι τώρα το περιεχόμενο του σημειώματος, όμως ο ταμίας κάνει αυτό που του λέει ο ληστής και δίνει τα λεφτά.

Αρκετοί από τους πελάτες της τράπεζας εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, κάποιοι, για το γεγονός πως αν δεν έχει πρόβλημα είναι διεστραμμένο να παριστάνει τον ανάπηρο, ενώ κάποιοι άλλοι τα έβαλαν με το σύστημα ασφαλείας της τράπεζας, που άφησε έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα, να διαφύγει τόσο εύκολα.

Πηγη: Πρωτο Θεμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE