Αγνοείται η τύχη της 16χρονης Ράνιας από τη Λεμεσό - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Αγνοείται η τύχη της 16χρονης Ράνιας από τη Λεμεσό - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Ράνιας Έκκο, 16 ετών, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, από τις 12/6/2022.

Η 16χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με μακριά μαύρα μαλλιά και κατά την αναχώρηση της φορούσε τζιν παντελόνι με μαύρη μπλούζα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι της 16 Ιουλίου ο πατέρας των δύο παιδιών που εντοπίστηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο στο Ξυλοφάγου. Σήμερα παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στην Δεκέλεια όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.