Υπουργείο Άμυνας: Επαναλειτουργία πλατφόρμας δήλωσης στοιχείων για 16χρονους - Όλες οι πληροφορίες

Υπουργείο Άμυνας: Επαναλειτουργία πλατφόρμας δήλωσης στοιχείων για 16χρονους - Όλες οι πληροφορίες

Επαναλειτούργησε η πλατφόρμα του Υπουργείου Άμυνας για υποβολή των στοιχείων όσων συμπληρώνουν ή έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους εντός του τρέχοντος έτους (γεννηθέντες το 2006).

Η πλατφόρμα είχε διακόψει προσωρινά τη λειτουργία της, μέχρι την ολοκλήρωση της πλατφόρμας δήλωσης στοιχείων των στρατευσίμων της 2022 ΕΣΣΟ.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον περί Εθνικής Φρουράς Νόμο, πρόκειται για υποχρεωτική διαδικασία για όσους συμπληρώνουν το 16ο έτος της ηλικίας τους. Τονίζεται, επίσης, ότι όσοι 16χρονοι δεν προχωρήσουν στην υποβολή των στοιχείων τους δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν άδεια εξόδου προκειμένου να ταξιδέψουν εκτός Κύπρου.

Για δική τους ευκολία, καλούνται όλοι οι νεαροί προτού ξεκινήσουν τη συμπλήρωση της πλατφόρμας, να προχωρήσουν σε εγγραφή στην Κυβερνητική Διαδικτυακή Πύλη ΑΡΙΑΔΝΗ και να έχουν σε ηλεκτρονική μορφή είτε την ταυτότητά τους (και τις δύο όψεις) είτε το πιστοποιητικό γεννήσεως.

Για το βίντεο με τιςοδηγίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE