ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονισμένη η οικογένεια Κύπριου που δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ - «Δεν έπρεπε ποτέ να φύγει με αυτό τον τρόπο»

Συγκλονισμένη η οικογένεια Κύπριου που δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ - «Δεν έπρεπε ποτέ να φύγει με αυτό τον τρόπο»

Τραγική κατάληξη είχε ο κυπριακής καταγωγής, Ευάγγελος Ιωάννου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε συγκρότημα διαμερισμάτων στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα ο 32χρονος δολοφονήθηκε με μαχαίρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης 7 Ιουνίου από τον Joshua Shea, 31 ετών, μέσα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην οδό Marshall Street, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές της πόλης και την Εισαγγελία του Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες έγινε συμπλοκή ανάμεσα στους δύο άνδρες για θέματα που έχουν σχέση με ναρκωτικά.

Ο άτυχος ομογενής φέρεται να είχε προβλήματα με τον νόμο και για άλλες υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και μιας υπόθεσης πλαστογραφίας επιταγής και απόπειρας ανάληψης χρημάτων από τράπεζα.

«Γύρω στη 1:30 πρωινή ώρα της Τρίτης, η Αστυνομία της Νάσουα κλήθηκε στο συγκρότημα διαμερισμάτων επί της οδού Μάρσαλ όπου στον διάδρομο του τρίτου ορόφου οι αστυνομικοί βρήκαν αιμόφυρτο από πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι τον Ευάγγελο Ιωάννου. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Από τη διεξαγωγή νεκροψίας διαπιστώθηκε πως ο θάνατός του επήλθε από χτυπήματα με μαχαίρι και εσωτερικές εγχαράξεις».

Η Αστυνομία άρχισε την έρευνα για την εύρεση του δράστη, ζήτησε τη συνδρομή και βοήθεια των πολιτών και των Μέσων Ενημέρωσης και αργά το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου ανακοίνωσε ότι είχε συλλάβει τον 31χρονο Joshua Shea, στον οποίον απέδωσε την κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Η οικογένεια του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε, ενώ η αδελφή του, Στέφανι Φίλτινγκ, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό WMUR – 9 του Μάντσεστερ Νιου Χαμσάιρ, πως «το να ακούσω αυτά τα νέα δεν είναι οκ για μένα, δεν είναι δίκαιο. Ο αδελφός μου δεν έπρεπε ποτέ να φύγει κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Επίσης, η οικογένειά του δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό NBC 10 της Βοστώνης πως το θύμα είχε τρία μικρά παιδιά και τόνισε πως «ήταν καλός άνθρωπος, είχε μεγάλη καρδιά».

Η αδελφή του είπε ακόμα, πως «είχε πρόβλημα εξάρτησης από τα ναρκωτικά, αλλά ήταν αποφασισμένος να το αποβάλλει».

Τόνισε ακόμα, πως «πρόσφατα έμενε είτε σε ειδικό οίκημα, γνωστό ως halfway house, ή με τη μητέρα του. Εάν ο αδελφός μου έμελλε να "φύγει" θα ήταν από υπερβολική δόση ναρκωτικών γιατί αυτές ήταν οι επιλογές που είχε κάνει, αλλά δεν έπρεπε να φονευθεί κατ’ αυτόν τον στυγερό τρόπο».

Υπογραμμίζεται ότι η πόλη της Νάσουα είναι μία ήσυχη πόλη με πληθυσμό ενενήντα χιλιάδες κατοίκους και απέχει περί τα 45 μίλια βόρεια της Βοστώνης, ενώ έχει επιλεγεί τρεις φορές ως μία εκ των καλυτέρων πόλεων για να ζήσει κάποιος. Έχει μικρή αριθμητικά Ομογένεια και επίσης την Ελληνική Ορθόδοξη κοινότητα του Αγίου Φιλίππου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top