Ιούνιος που θυμίζει Γενάρη - Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από τις βροχές καλοκαιριάτικα

Ιούνιος που θυμίζει Γενάρη - Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από τις βροχές καλοκαιριάτικα

Επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.  

Τι και αν το ημερολόγιο γράφει 14 Ιουνίου, η μέρα έξω θυμίζει βαρυχειμωνιά, καθώς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου «άνοιξαν» οι ουρανοί.

Υπενθυμίζουμε ότι κίτρινη προειδοποίηση καταιγίδας εξέδωσε τη Δευτέρα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η προειδοποίηση αφορά ισχυρές καταιγίδες και θα έχει ισχύ από τις 11 το πρωί αύριο, Τρίτη, μέχρι τις 1900 την ίδια μέρα.

Όπως σημειώνεται, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κατά διαστήματα την περιοχή, ενώ η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35-50 χιλιοστά ανά ώρα, ενώ πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Την ίδια ώρα σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, αναφέρει ότι λόγω των καταρρακτωδών βροχών που σημειώνονται σε διάφορα σημεία των αυτοκινητόδρομων, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους.

 

 

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Νέα δεδομένα - Νέες συμμαχίες - Παλιοί και νέοι παίκτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Νέα δεδομένα - Νέες συμμαχίες - Παλιοί και νέοι παίκτες

Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει – Τι ετοιμάζουν τα κόμματα, ποιοι διεκδικούν και πώς διαμορφώνονται οι τάσεις...

BEST OF TOTHEMAONLINE