Ιούνιος που θυμίζει Γενάρη - Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από τις βροχές καλοκαιριάτικα

Ιούνιος που θυμίζει Γενάρη - Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από τις βροχές καλοκαιριάτικα

Επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.  

Τι και αν το ημερολόγιο γράφει 14 Ιουνίου, η μέρα έξω θυμίζει βαρυχειμωνιά, καθώς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου «άνοιξαν» οι ουρανοί.

Υπενθυμίζουμε ότι κίτρινη προειδοποίηση καταιγίδας εξέδωσε τη Δευτέρα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η προειδοποίηση αφορά ισχυρές καταιγίδες και θα έχει ισχύ από τις 11 το πρωί αύριο, Τρίτη, μέχρι τις 1900 την ίδια μέρα.

Όπως σημειώνεται, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κατά διαστήματα την περιοχή, ενώ η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35-50 χιλιοστά ανά ώρα, ενώ πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Την ίδια ώρα σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, αναφέρει ότι λόγω των καταρρακτωδών βροχών που σημειώνονται σε διάφορα σημεία των αυτοκινητόδρομων, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους.

 

 

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.

BEST OF TOTHEMAONLINE