Ο Μάριος Ηλιάδης ανταποκρίνεται στην πρόσκληση Αβέρωφ Νεοφύτου για διεξαγωγή τηλεμαχιών

Ο Μάριος Ηλιάδης ανταποκρίνεται στην πρόσκληση  Αβέρωφ Νεοφύτου για διεξαγωγή τηλεμαχιών

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Μάριος Ηλιάδης με γραπτή δήλωση, ανταποκρίνεται όπως αναφέρει στη δημόσια πρόσκληση του Προέδρου του ΔΗΣΥ και υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, για διεξαγωγή τηλεμαχιών μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζει ότι πρόσφατα ανέλαβε πρωτοβουλία για ισότιμη μεταχείριση των υποψηφίων στις τηλεμαχίες, αποστέλλοντας επιστολή προς τους άλλους τέσσερις ανεξάρτητους υποψηφίους, Γ. Κολoκασίδη, Κ. Χριστοφίδη, Α. Δημητριάδη και Χ. Πρωτοπαπά, για την από κοινού ανάληψη δράσεων, προς διεκδίκηση ισότιμων τηλεμαχιών.

"Ν' ακουστούν οι ιδέες όλων και οι πολίτες να κρίνουν τον πιο έντιμο και ικανό για να τους υπηρετήσει. Η εκλογική διαδικασία δεν είναι αποκλειστική υπόθεση των κομματικών υποψηφίων αλλά δικαίωμα, προσδοκία και απαίτηση όλου του λαού", προσθέτει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE