Κηδεία αντί γάμος! Μελλόνυμφος χημικός έκανε πείραμα και διαμελίστηκε από την έκρηξη

Κηδεία αντί γάμος! Μελλόνυμφος χημικός έκανε πείραμα και διαμελίστηκε από την έκρηξη

Η χαρά για τον επικείμενο γάμο ενός 27χρονου παλικαριού, έγινε θρήνος μετά τον τραγικό χαμό του εξ αιτίας μιας έκρηξης στο εργοστάσιο εμπορίας και παραγωγής εμπορικών εκρηκτικών υλών στο οποίο εργαζόταν, στην Τανάγρα Βοιωτίας.

Ο 27χρονος από τη Χαλκίδα, ο οποίος εργαζόταν ως χημικός στο εργοστάσιο, προσπάθησε να κάνει δοκιμές σε κάποιο από τα προϊόντα, πράγμα που ήταν και η καθημερινή του ασχολία.

Όμως, αυτή τη φορά δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και το ισχυρότατο ωστικό κύμα από την έκρηξη τον διαμέλισε κυριολεκτικά!

Στο εργοστάσιο όπου έγινε η φονική έκρηξη λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης, έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που διερευνούν τυχόν ευθύνες και ελλιπή μέτρα ασφαλείας.

Ο θάνατος του άτυχου νέου, που ήταν αρραβωνιασμένος και σκόπευε να παντρευτεί σύντομα, βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του στην Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE