Πάτρα: Νωρίτερα το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα - «Δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια»

Πάτρα: Νωρίτερα το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα - «Δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια»

Στις 17 Ιουνίου το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζουν να «τρέχουν», καθώς στις 17 Ιουνίου αναμένεται να κατατεθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, το ιατροδικαστικό πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στις 17 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά από την ημερομηνία που αρχικά αναμενόταν.

«Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις»

Παράλληλα, η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου μετέδωσε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο παιδιών αναμένεται να είναι καθαρές, δηλαδή τα αποτελέσματα θα δείχνουν ότι δεν υπάρχει τοξική ουσία. 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να βρίσκεται ένα αποφασιστικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση του ιρανικού καθεστώτος.