Πάτρα: Νωρίτερα το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα - «Δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια»

Πάτρα: Νωρίτερα το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα - «Δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια»

Στις 17 Ιουνίου το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζουν να «τρέχουν», καθώς στις 17 Ιουνίου αναμένεται να κατατεθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, το ιατροδικαστικό πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στις 17 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά από την ημερομηνία που αρχικά αναμενόταν.

«Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις»

Παράλληλα, η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου μετέδωσε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο παιδιών αναμένεται να είναι καθαρές, δηλαδή τα αποτελέσματα θα δείχνουν ότι δεν υπάρχει τοξική ουσία. 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Η κυβέρνηση δεν έχει φοβικά σύνδρομα ως προς την συμμετοχή της σε διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού, ωστόσο δεν θα αποδεχθεί μία διαδικασία έωλη που θα δημιουργεί κινδύνους, δήλωσε ο αναπλήρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE