Τον ξυλοφόρτωσαν και του πήραν το τσαντάκι γεμάτο χρήματα - Χειροπέδες σε 22χρονο μετά από καταγγελία

Τον ξυλοφόρτωσαν και του πήραν το τσαντάκι γεμάτο χρήματα - Χειροπέδες σε 22χρονο μετά από καταγγελία

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες Τρίτη 14/6 βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη νεαρού άντρα ηλικίας 22 ετών.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα αφορούσαν καταγγελία 23χρονου, ότι στις 10/6/2022, ενώ βρισκόταν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα (ανάμεσα τους και ο συλληφθέντας), τα οποία αφού τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, κατάφεραν και του απέσπασαν ένα τσαντάκι, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα άλλα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE