Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα ο 25χρονος ύποπτος

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα ο 25χρονος ύποπτος

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, τέθηκε σήμερα άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας.

Ο 25χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, στη Λευκωσία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν μέλη των ΤΑΕ και ΟΠΕ Λευκωσίας για εντοπισμό του, αφού αυτός καταζητείτο για τη διάπραξη της απόπειρας φόνου.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 25χρονου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε στις 23 Νοεμβρίου, 2020, εναντίον 28χρονου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από άλλα πρόσωπα, ενώ βρισκόταν έξω από την κατοικία του στο Στρόβολο. Από την επίθεση ο 28χρονος είχε υποστεί κάταγμα στο κεφάλι και κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία και είχε νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE