Έγραφαν με μπογιά έξω από κτήριο στη Λεμεσό - Συνελήφθησαν δύο νεαροί

Έγραφαν με μπογιά έξω από κτήριο στη Λεμεσό - Συνελήφθησαν δύο νεαροί

Στην αυτόφωρη σύλληψη, δύο προσώπων, προχώρησαν χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας, αφού τους εντόπισαν να προκαλούν ζημιά σε κτίριο, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7μ.μ. χθες, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, εντόπισαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 ετών, να προκαλούν ζημιά με τη χρήση μπογιάς, τους εξωτερικούς τοίχους κτιρίου, στη Λεμεσό. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο 22χρονων, για τα αυτόφωρα αδικήματα της οχληρίας και της κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE