ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης για debate: «Να μην αγχώνονται» - «Θα κάνουμε πάρα πολλά, όχι ένα»

Νίκος Χριστοδουλίδης για debate: «Να μην αγχώνονται» - «Θα κάνουμε πάρα πολλά, όχι ένα»

Η πρώτη επίσημη συνάντηση Μαρίνου Σιζόπουλου και Νίκου Χριστοδουλίδη ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη το πρωί κάνοντας λόγο για μια πολύ εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων επί όλων των ζητημάτων.

Μάλιστα συμφώνησαν να διευθετήσουν και άλλες συναντήσεις προκειμένου να συζητήσουν και άλλες θεματικές ενότητες. Η ΕΔΕΚ θα πάρει τελικές αποφάσεις εντός Ιουλίου πλέον.

«Νιώθω ότι υπάρχει πολύ άγχος για τα debates»

Ερωτηθείς μετά τη συνάντηση στα γραφεία της ΕΔΕΚ για το ποια είναι η θέση του γύρω από τις συζητήσεις άλλων υποψηφίων για διεξαγωγή debate ανάμεσα τους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απάντησε: «Νιώθω ότι υπάρχει πολύ άγχος για τα debates. Φυσικά και θα κάνουμε debate και όχι μόνο ένα, θα κάνουμε πάρα πολλά debate όσα χρειάζονται ακριβώς για να ακούσει…Είμαστε υπέρ των debates όμως προέχει ο διάλογος με την κοινωνία των πολιτών αυτούς λέμε όλοι ότι επιθυμούμε μέσα από το πρόγραμμα μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Δεν πρέπει να αγχώνεται κανείς σε σχέση με οποιαδήποτε debates και οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει είτε για δύο είτε όλων των υποψηφίων ή μικρότερων σχηματισμών, η θέση μας είναι θετική».

Πρόσθεσε ότι η θέση αυτή, «στηρίζεται στα όσα συζητούμε με την κοινωνία που έχει τον άνθρωπο στο επίκεντρο που στηρίζεται στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και στόχο έχει ανάμεσα σε άλλα στην ενίσχυση και διεύρυνση της μεσαίας τάξης μεσαία τάξη η οποία αποτελεί τη ραχοκοκαλιά και της κοινωνίας και της οικονομίας».

Όσον αφορά τη συνάντηση με Μαρίνο Σιζόπουλο, είπε «μέσα σε αυτό το πλαίσιο ανταλλάξαμε απόψεις συζητήσαμε τις διάφορες πτυχές του προγράμματος μου όπως διαμορφώνεται τους βασικούς πυλώνες τις βασικές προτεραιότητες. Άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον τα σχόλια του κ. Σιζόπουλου και ο διάλογος θα συνεχιστεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της ΕΔΕΚ».

Όπως αποκάλυψε, το πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουλίου θα αρχίσουν ημερίδες που θα καλύπτουν τις διάφορες θεματικές του προεκλογικού του προγράμματος. Ολόκληρο το πρόγραμμα αναμένεται σύμφωνα με τον ίδιο να παρουσιαστεί εντός του Φθινοπώρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top