Στο κελί τρία πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα

Στο κελί τρία πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (12/6/2022), στην επαρχία Αμμοχώστου. Πρόκειται για δύο 36χρονους και ένα 32χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά την εξέταση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία γύρω στις 3π.μ. της 12ης Ιουνίου, ενώ 40χρονος, βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Από την επίθεση ο 40χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών αποδεσμεύτηκε.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο 36χρονων και ενός 32χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE