Στο κελί τρία πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα

Στο κελί τρία πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (12/6/2022), στην επαρχία Αμμοχώστου. Πρόκειται για δύο 36χρονους και ένα 32χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά την εξέταση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία γύρω στις 3π.μ. της 12ης Ιουνίου, ενώ 40χρονος, βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Από την επίθεση ο 40χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών αποδεσμεύτηκε.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο 36χρονων και ενός 32χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE