Survivor: Απίστευτη ανατροπή στην αποχώρηση

Survivor: Απίστευτη ανατροπή στην αποχώρηση

Το Survivor σταδιακά οδεύει προς την ολοκλήρωσή του κι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν λιγοστέψει σε σημαντικό βαθμό.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με ανατροπές και νέα δεδομένα καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, το Survivor πλέον γίνεται ατομικό όσον αφορά την ασυλία. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και χειρότερος παίκτης αγωνιστικά ήταν για άλλη μια φορά ο συνήθης ύποπτος Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρέθηκε για ενδέκατη φορά στον τάκο. Τον Σπύρο ακολούθησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έχει πέσει αρκετά αγωνιστικά. Βέβαια, το γεγονός αυτό μόνο τυχαίο δεν το βρήκε η Ασημίνα, αφού ισχυρίστηκε πως υπάρχει σχέδιο απέναντί της για να τη διώξουν από το παιχνίδι απέναντι από τον Σπύρο.

Χθες πραγματοποιήθηκε το τρίτο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor κι από αυτό δεν προέκυψε ακόμα ένας υποψήφιος αλλά δύο. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας κι ο Γιώργος Ταλάντσεβ ισοβάθμισαν με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι τέσσερις. Μάλιστα ο Στάθης αντέδρασε, θεωρώντας πως αυτό ήταν τακτική της Ασημίνας ούτως ώστε το τηλεοπτικό κοινό να έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με τον παίκτη που δεν θέλει πλέον στο παιχνίδι.

Η ώρα της ανακοίνωσης έφτασε το Survivor κι όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Το αποτέλεσμα αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Γιώργος ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor. Στο τέλος, ανέφερε πως θέλει να κερδίσει η Μαίη, παρά ο Άρης που ήταν φίλοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE