ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωπαϊκή ψήφος στον Αβέρωφ - Σύνθημα για συσπείρωση

Ευρωπαϊκή ψήφος στον Αβέρωφ - Σύνθημα για συσπείρωση

Ισχυρά πολιτικά μηνύματα αναμένεται να σταλούν από το πολιτικό και ιδεολογικό συνέδριο του ΔΗΣΥ, το οποίο θα αρχίσει σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με την έγκριση της Ιδεολογικής και Πολιτικής Διακήρυξης. Ουσιαστικά το Συνέδριο θα αποτελέσει τον οδοδείκτη του κυβερνώντος κόμματος για τα επόμενα χρόνια, με σημαντικό σταθμό τις προεδρικές εκλογές του 2023.

Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου σήμερα, θα γίνει ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, οι οποίοι θα απευθυνθούν στους συνέδρους και θα εκφράσουν την υποστήριξή τους στην εκλογική προσπάθεια του ΔΗΣΥ και ειδικότερα του προέδρου της παράταξης, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στόχος του ΔΗΣΥ είναι όπως η διήμερη σύναξη αποτελέσει ορόσημο οργανωτικής και επικοινωνιακής αντεπίθεσης ενόψει της κρίσιμης μάχης του 2023. Η προσπάθεια στοχεύει στο να αναδείξει τον Αβέρωφ Νεοφύτου ως τον ηγέτη των καθαρών θέσεων, των τολμηρών αποφάσεων και των δύσκολων επιλογών. Ο ΔΗΣΥ θα επενδύσει στην ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων και θα εμφανιστεί ως ο φορέας της διαφύλαξης της ασφάλειας και της σταθερότητας σε όλα τα επίπεδα.

Το συνέδριο του ΔΗΣΥ θα διεξαχθεί στο στάδιο Ελευθερία-Τάσσος Παπαδόπουλος. Θα αρχίσει απόψε Παρασκευή στις 7 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί μετά το μεσημέρι του Σαββάτου. Στη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, θα δώσουν το παρών τους, ο Ελληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς και η Κύπρια Επίτροπος, Στέλλα Κυριακίδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top