Πιάστηκε να οδηγεί με μαθητική άδεια και χωρίς ασφάλεια – Χειροπέδες σε 38χρονο

Πιάστηκε να οδηγεί με μαθητική άδεια και χωρίς ασφάλεια – Χειροπέδες σε 38χρονο

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργήθηκαν χθες στην Πάφο, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που κινείτο στην λεωφόρο Απ. Παύλου να σταματήσει.

Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να το πράξει και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα και τα μέλη της Αστυνομίας τον ακολούθησαν όπου τελικά τον ανέκοψαν στην οδό Πνυταγόρου.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν πρόσωπο ηλικίας 38 ετών, κάτοικος Πάφου, ενώ από περαιτέρω έλεγχο φάνηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο με μαθητική άδεια οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ το αυτοκίνητο ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το αυτοκίνητο κρατήθηκε για φύλαξη στην Τροχαία Πάφου όπου συνεχίζονται οι εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE