Πιάστηκε να οδηγεί με μαθητική άδεια και χωρίς ασφάλεια – Χειροπέδες σε 38χρονο

Πιάστηκε να οδηγεί με μαθητική άδεια και χωρίς ασφάλεια – Χειροπέδες σε 38χρονο

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργήθηκαν χθες στην Πάφο, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που κινείτο στην λεωφόρο Απ. Παύλου να σταματήσει.

Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να το πράξει και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα και τα μέλη της Αστυνομίας τον ακολούθησαν όπου τελικά τον ανέκοψαν στην οδό Πνυταγόρου.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν πρόσωπο ηλικίας 38 ετών, κάτοικος Πάφου, ενώ από περαιτέρω έλεγχο φάνηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο με μαθητική άδεια οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ το αυτοκίνητο ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το αυτοκίνητο κρατήθηκε για φύλαξη στην Τροχαία Πάφου όπου συνεχίζονται οι εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE