ΠΡΟΣΟΧΗ: Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία για το διπλό θανατηφόρο - Υπήρχαν και άλλα οχήματα στο σημείο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία για το διπλό θανατηφόρο - Υπήρχαν και άλλα οχήματα στο σημείο

Βοήθεια από το κοινό ζητά η Αστυνομία σχετικά με το διπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με θύματα τους Βίκτωρα Κουρουφέξη 23 και Χριστάκη Κολοκασίδη, 68 χρόνων.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διερεύνηση του πιο πάνω δυστυχήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, ότι κατά τον χρόνο που σημειώθηκε το θανατηφόρο, πλησίον της σκηνής υπήρχαν και άλλα οχήματα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των εν λόγω οχημάτων, όπως επικοινωνήσουν με την Τροχαία Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802023 ή τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460. Η επικοινωνία τους με την Αστυνομία και η μαρτυρία τους κρίνεται ως πολύ σημαντική.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου στην περιοχή της Μακεδονίτισσας, όπου σε σημείο του δρόμου παρά τη συμβολή με την οδό Ελευσίνος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 68χρονος, στην κατεύθυνση από Έγκωμη προς Λακατάμια, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος, στην κατεύθυνση από Λακατάμια προς Έγκωμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.