Ανεύρεση οστών αγνοούμενου στον κατεχόμενο Άγιο Αμβρόσιο

Ανεύρεση οστών αγνοούμενου στον κατεχόμενο Άγιο Αμβρόσιο

Ανευρέθηκαν οστά ενός αγνοούμενου προσώπου σε δασώδη περιοχή στον κατεχόμενο Άγιο Αμβρόσιο, μετά από πληροφορία από έναν πολίτη, αναφέρει ανακοίνωση του μέλους της τουρκοκυπριακής πλευράς στην Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων (ΔΕΑ).

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος γράφει ότι στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι παράλληλα με τον Άγιο Αμβρόσιο, στα κατεχόμενα γίνονται εκσκαφές και σε πέντε άλλες περιοχές, στη Μόρφου, στο Τέμπλος, στην Πέτρα του Διγενή, στο Λευκόνοικο και στο Σπαθαρικό.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι διεξάγονται εκσκαφές και στην περιοχή του χωριού Πωμός στις ελεύθερες περιοχές για ανεύρεση του αγνοούμενου Τουρκοκύπριου βουλευτή, Τζενγκίζ Ραντίπ και του Τουρκοκύπριου δάσκαλου Τουργκούτ Σιτκί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Στις 15:30 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν, συναντώνται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σε μια νέα προσπάθεια να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις, για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE