Anti-drone σύστημα: Η Αστυνομία υπέγραψε σύμβαση ύψους 2 εκατ. ευρώ

Anti-drone σύστημα: Η Αστυνομία υπέγραψε σύμβαση ύψους 2 εκατ. ευρώ

Σύμβαση με την Κυπριακή Αστυνομία για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστημάτων Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών από την Απειλή Μη Επανδρωμένων Πτητικών Μέσων, προϋπολογισμού €2,171 εκ. πλέον ΦΠΑ υπέγραψε η εταιρεία ADAPTIT.

Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι ο εξοπλισμός αποτελείται από «ολοκληρωμένο σύστημα ανίχνευσης μέσω RF αισθητήρων καθώς και σύστημα καταστολής μέσω τεχνολογίας jamming, και ολοκληρώνεται σε Κεντρικό Command & Control για τον πλήρη έλεγχο από τα Στελέχη της Κυπριακής Αστυνομίας».

Το σύστημα θα εγκατασταθεί μόνιμα σε συνολικά 5 κρίσιμες υποδομές της Κυπριακής Δημοκρατίας και προσφέρονται επιπλέον και 5 πλήρως λειτουργικές Φορητές Μονάδες ώστε να αντιμετωπίζονται ad-hoc επιχειρήσεις. Η Κυπριακή Αστυνομία αυξάνει σημαντικά το επίπεδο επιτήρησης και προστασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE