Έριξαν κροτίδα και κατάστρεψαν τη βιτρίνα φαρμακείου - Έσπευσαν πυροτεχνουργοί και Αστυνομία

Έριξαν κροτίδα και κατάστρεψαν τη βιτρίνα φαρμακείου - Έσπευσαν πυροτεχνουργοί και Αστυνομία

Εργοστασιακή κροτίδα προκάλεσε ζημιές στη γυάλινη προθήκη φαρμακείου που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, ανώτερος υπαστυνόμος, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, για έκρηξη σε γυάλινη προθήκη φαρμακείου που βρίσκεται στο δρόμο Κοκκίνων προς Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλετο σε εργοστασιακή κροτίδα και προκάλεσε ζημιές στη γυάλινη προθήκη του καταστήματος. Με το πρώτο φως της ημέρας επισκέφθηκαν τη σκηνή πυροτεχνουργοί και μέλη της Αστυνομίας για λήψη τεκμηρίων και αξιολόγηση της κατάστασης».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Χατζηγιασεμή είπε πως «ο ιδιοκτήτης του υποστατικού ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν έχει διαφορές με κανένα και ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE