Άγριο επεισόδιο στα Χανιά: Ιδιοκτήτρια μπαρ μαχαίρωσε 23χρονο πελάτη μετά από καυγά

Άγριο επεισόδιο στα Χανιά: Ιδιοκτήτρια μπαρ μαχαίρωσε 23χρονο πελάτη μετά από καυγά

Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε σε μπαρ στα Χανιά της Κρήτης τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου ένας 23χρονος άνδρας λογομαχούσε με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος κι εκείνη στο τέλος τον μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο καυγάς μεταξύ ενός πελάτη μαγαζιού με την ιδιοκτήτρια αυτού, οδήγησε στο μαχαίρωμα του 23χρονου και στη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για έναν 23χρονο με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος βρισκόμενος υπό την επήρεια μέθης, άρχισε να καυγαδίζει με την ιδιοκτήτρια του μπαρ. Η γυναίκα φέρεται να τον μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα αυτός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού μαγαζιού συνελήφθη, όπως και δύο ακόμα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στον καυγά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE