Ηλικιωμένος είπε στον ΣΚΑΙ πως τον τσίμπησε τσούχτρα επειδή είδε το πρωί τον Μητσοτάκη

Ηλικιωμένος είπε στον ΣΚΑΙ πως τον τσίμπησε τσούχτρα επειδή είδε το πρωί τον Μητσοτάκη

Το μπάνιο στην θάλασσα φέτος το καλοκαίρι δεν θα είναι και τόσο ανέμελο όπως φαίνεται, καθώς οι μωβ μέδουσες και η εξάπλωσή τους έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία.

Ο ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου σε μία παραλία της Αττικής για να καταγράψουν την προετοιμασία των λουόμενο σε ενδεχόμενο τσίμπημα, μόνο που εκεί συνάντησαν έναν ηλικιωμένο ο οποίος ήταν… χείμαρρος.

Τον συγκεκριμένο λοιπόν τον είχε τσιμπήσει μία τσούχτρα το πρωί και εκεί που μιλούσε στην κάμερα, έριξε την ευθύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο είδε νωρίτερα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE