Πυκνή τροχαία κίνηση στον δρόμο Καλοπαναγιώτη – Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ κρασιού

Πυκνή τροχαία κίνηση στον δρόμο Καλοπαναγιώτη – Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ κρασιού

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον δρόμο Καλοπαναγιώτη – Πεδουλά, λόγω του Φεστιβάλ κερασιού, σύμφωνα με ανάρτηση της Αστυνομίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να ακολουθούν το δρομολόγιο Καλοπαναγιώτη – Γερακιών – Πεδουλά, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE