Πυκνή τροχαία κίνηση στον δρόμο Καλοπαναγιώτη – Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ κρασιού

Πυκνή τροχαία κίνηση στον δρόμο Καλοπαναγιώτη – Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ κρασιού

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον δρόμο Καλοπαναγιώτη – Πεδουλά, λόγω του Φεστιβάλ κερασιού, σύμφωνα με ανάρτηση της Αστυνομίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να ακολουθούν το δρομολόγιο Καλοπαναγιώτη – Γερακιών – Πεδουλά, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.