Βρετανία: «Τεράστιο λάθος» η απεργία στους σιδηροδρόμους

Βρετανία: «Τεράστιο λάθος» η απεργία στους σιδηροδρόμους

«Τεράστιο λάθος» χαρακτήρισε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Γκραντ Σαπς τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει για αυτήν την εβδομάδα οι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποιώντας ότι ο κόσμος δεν θα μπορεί να πάει στα προγραμματισμένα ραντεβού του στα νοσοκομεία, οι μαθητές στις εξετάσεις του σχολείου ή γενικότερα ο κόσμος στη δουλειά του.

Περισσότεροι από 50.000 εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους θα κατέβουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις στις 21, 23 και 25 Ιουνίου, διαμαρτυρόμενοι για το πάγωμα μισθών και περικοπές θέσεων εργασίας.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη κινητοποίηση στον τομέα εδώ και 30 χρόνια, σύμφωνα με το συνδικάτο εργαζομένων στον τομέα των μεταφορών Rail, Maritime and Transport Workers (RMT).

«Είναι καταστροφικό, και δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς στον σιδηρόδρομο», δήλωσε ο Σαπς στο Sky News.

«Δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα σ’ αυτό», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: newmoney

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.