Μέσα σε δυο μήνες ξεπέρασαν τις δυο χιλιάδες καταγγελίες για παράβαση αντικαπνιστικού νόμου

Μέσα σε δυο μήνες ξεπέρασαν τις δυο χιλιάδες καταγγελίες για παράβαση αντικαπνιστικού νόμου

Με εντατικούς ελέγχους σε χώρους όπου δια νόμου απαγορεύεται το κάπνισμα έληξε η δίμηνη παγκύπρια εκστρατεία που εξήγγειλε η Αστυνομία Κύπρου σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Η εκστρατεία, η οποία είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς την νομοθεσία, αλλά και υιοθέτηση αντικαπνιστικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 9,333 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2,232 πρόσωπα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν ελέγχους αλλά και καταγγελίες σε υποστατικά όπου παραβιάζεται η νομοθεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.