Μέσα σε δυο μήνες ξεπέρασαν τις δυο χιλιάδες καταγγελίες για παράβαση αντικαπνιστικού νόμου

Μέσα σε δυο μήνες ξεπέρασαν τις δυο χιλιάδες καταγγελίες για παράβαση αντικαπνιστικού νόμου

Με εντατικούς ελέγχους σε χώρους όπου δια νόμου απαγορεύεται το κάπνισμα έληξε η δίμηνη παγκύπρια εκστρατεία που εξήγγειλε η Αστυνομία Κύπρου σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Η εκστρατεία, η οποία είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς την νομοθεσία, αλλά και υιοθέτηση αντικαπνιστικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 9,333 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2,232 πρόσωπα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν ελέγχους αλλά και καταγγελίες σε υποστατικά όπου παραβιάζεται η νομοθεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE