Ακυρώνεται η απεργία των μεταμοσχευμένων ασθενών για Κλινική - Διαβεβαιώσεις ΟΚΥπΥ

Ακυρώνεται η απεργία των μεταμοσχευμένων ασθενών για Κλινική - Διαβεβαιώσεις ΟΚΥπΥ

Ακυρώνεται η εκδήλωση διαμαρτυρίας που προγραμματιζόταν για το πρωί της Δευτέρας από τους μεταμοσχευμένους ασθενείς, μετά από ενημερώσω του ΟΚΥπΥ ότι η Μεταμοσχευτική Κλινική στο ΓΝ Λευκωσίας ξεκινά τη λειτουργία της την 1η Σεπτεμβρίου του 2022.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί τους ο Γενικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ Κύπρος Σταυρίδης, τους ενημέρωσε ότι η Κλινική ξεκινά την λειτουργία της, χωρίς άλλη αναβολή την 1η Σεπτεμβρίου του 2022.

Ως εκ τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση, η εκδήλωση διαμαρτυρίας που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα το πρωί ακυρώνεται. Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος Μεταμοσχευμένων Κύπρου, το αποτέλεσμα αυτό είναι η προσπάθεια όλων των μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου καθώς και της πίεσης που ασκήθηκε από την εξαγγελία της διαμαρτυρίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE