Υπο κράτηση 33χρονος: Μετέφερε φυσίγγιο στις αποσκευές του στο αεροδρόμιο - Η δικαιολογία που έδωσε

Υπο κράτηση 33χρονος: Μετέφερε φυσίγγιο στις αποσκευές του στο αεροδρόμιο - Η δικαιολογία που έδωσε

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο αεροδρόμιο Πάφου υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας που χειρίζεται σχετικό μηχάνημα ακτινοσκοπικού ελέγχου των αποσκευών διαπίστωσε ότι σε μια χειραποσκευή υπήρχε αντικείμενο που έμοιαζε με φυσίγγιο.

Η χειραποσκευή ανήκε σε πρόσωπο ηλικίας 33 ετών, που αναχωρούσε από την Κύπρο και κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για στρατιωτικό φυσίγγιο διαμετρήματος 7,62 .

Ακολούθως ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό διήμερη προσωποκράτηση. Ανακρινόμενος ο 33χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι το φυσίγγιο το μεταφέρει από καιρό, αφού του το είχε χαρίσει κάποιος φίλος του και το είχε φυλαγμένο στην τσάντα του. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης βρίσκεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με Ισραήλ, Ιράν και ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα, με το ιρανικό ναυτικό να προχωρά σε χτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE