ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στον Γενικό Εισαγγελέα οι καταγγελίες της Αριστοτέλους - Η επίσημη ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας

Στον Γενικό Εισαγγελέα οι καταγγελίες της Αριστοτέλους - Η επίσημη ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας

Παραδόθηκαν σήμερα (20/6) τα στοιχεία της καταγγελίας της Άννας Αριστοτέλους στον Γενικό Εισαγγελέα, μετά τις σοβαρές κατηγορίες στις οποίες προέβη η ίδια την Παρασκευή (17/6), με τις οποίες σείεται συθέμελα η Αστυνομία.  

Το υλικό συλλέχθηκε από τους δικηγόρους της, Πάμπο Ιωαννίδη και Τζο Τριανταφυλλίδη, και παραδόθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, λήφθηκε προ ολίγου η καταγγελία της κας Αριστοτέλους, η οποία ήδη μελετάται. Με τη συμπλήρωση της μελέτης, η Νομική Υπηρεσία θα αποφασίσει για τα περαιτέρω και οι αποφάσεις της θα ανακοινωθούν αμέσως.

 

 

Θα ζητηθεί ο διορισμός ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας.

Από πλευράς της διευθύντριας των φυλακών εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα διοριστούν πρώην αστυνομικοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διαδικασία θα ενημερώνεται ο Γιώργος Σαββίδης. 

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Αριστοτέλους συναντήθηκε ήδη με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου και την υπουργό Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου, με σκοπό να τους ενημερώσει για το όλο θέμα. 

Η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, κα Αριστοτέλους επιβεβαίωσε τις αποτρόπαιες πράξεις που γινόντουσαν εις βάρος της ανοίγοντας τους «ασκούς του Αιόλου», λέγοντας πως «είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς. Αισθάνομαι έντονα θιγμένη, αποτελεί προσβολή στην προσωπική μου ζωή και θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Είναι απίστευτο το μένος του συγκεκριμένου αξιωματικού. Υπάρχουν μηνύματα και στοιχεία. Αν είναι ποτέ δυνατό να παρακινεί βαρυποινίτη.

Μέσα από τα μηνύματα φαίνονται διάφορα αδικήματα. Ο σκοπός του είναι να με καταστρέψει και να με απομακρύνει από τη θέση μου. Ζητούσε επίμονα βίντεο από την προσωπική μου ζωή με σκοπό να με πλήξει. Δεν μπορεί να κατανοήσει ανθρώπινος νους. Εδώ και καιρό είχαν έρθει οι πληροφορίες αλλά είχαμε στην κατοχή μας σωρεία στοιχείων που φαίνεται ότι ο αξιωματικός είχε έννοια την προσωπική μου ζωή. Τέτοια φαινόμενα διαφθοράς δεν τα ανέχομαι.

Η υπόθεση είναι ενώπιον δικηγόρων και θα προβούμε σε επίσημη καταγγελία και να ζητήσουμε διοριστούν ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές. Με μέλη της Αστυνομίας ανέκαθεν υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις. Ανταλλάσσουμε πληροφορίες. Είναι Ανώτατος αξιωματικός είναι πολύ ψηλή η θέση του. Είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να μην τεθεί σε διαθεσιμότητα. Υπάρχει παραδοχή από τον κατάδικο για το θέμα. Από μένα δεν υπάρχει οτιδήποτε με τον συγκεκριμένο.

Ο ίδιος γνωρίζει τους λόγους. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν λόγω καθηκόντων με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Εντός των επόμενων ημερών θα προβούμε σε καταγγελία. Θέλουμε να φτάσει ως το τέλος. Υπάρχουν διάφορες πληροφορίες για το πώς έφτασε το κινητό στα χέρια του κρατούμενου. Δεν υπάρχει φυλακή στον κόσμο που δεν έχει έστω και ένα κινητό. Σημασία έχει τι ενέργειες κάνεις για να περιορίσεις τα φαινόμενα αυτά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top