Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Την Πρέσβειρα της Γαλλίας κ. Salina Grenet Catalano υποδέχτηκε σήμερα (20/6) στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το κυπριακό, οι διμερής σχέσεις των δυο χωρών καθώς και οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή αλλά και οι επιδιώξεις με βάση το κοινό όραμα για ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα με πυξίδα το Διεθνές Δίκαιο.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ανέλυσε επίσης στην Πρέσβειρα της Γαλλίας το όραμα και το πρόγραμμά του για την Κύπρο του Αύριο.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσουμε την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ Γαλλίας και Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE