Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Την Πρέσβειρα της Γαλλίας κ. Salina Grenet Catalano υποδέχτηκε σήμερα (20/6) στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το κυπριακό, οι διμερής σχέσεις των δυο χωρών καθώς και οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή αλλά και οι επιδιώξεις με βάση το κοινό όραμα για ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα με πυξίδα το Διεθνές Δίκαιο.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ανέλυσε επίσης στην Πρέσβειρα της Γαλλίας το όραμα και το πρόγραμμά του για την Κύπρο του Αύριο.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσουμε την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ Γαλλίας και Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.