LIFESTYLE

Ο Κιτ Χάρινγκτον ξανά ως Τζον Σνόου σε σίκουελ του «Game of Thrones»

Ο Κιτ Χάρινγκτον ξανά ως Τζον Σνόου σε σίκουελ του «Game of Thrones»

Ο Κιτ Χάρινγκτον θα μπορούσε να επαναλάβει τον ρόλο του ως Τζον Σνόου σε ένα spinoff ζωντανής δράσης της σειράς «Game of Thrones» που βρίσκεται στο στάδιο πρώιμης ανάπτυξης στο HBO.

Στο φινάλε της σειράς του βραβευμένου δράματος φαντασίας, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2019, ο χαρακτήρας του Χάρινγκτον εξορίζεται από το Γουέστερος και ταξιδεύει βόρεια του Τείχους, συνοδευόμενος από τον ανταρόλυκό του, Ghost.

Το σίκουελ θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε η σειρά «Game of Thrones» και θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα του Σνόου, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του THR.

Στη νέα σειρά υπάρχει επίσης η πιθανότητα σύντομων εμφανίσεων επιζώντων χαρακτήρων του «Game of Thrones», όπως των ετεροθαλών αδερφών του Σνόου, Σάνσα και Άρια Σταρκ (που υποδύονται Σόφι Τέρνερ και Μέισι Γουίλιαμς) και της Μπριέν του Ταρθ (Γκουέντολιν Κρίστι).

Ο Χάρινγκτον για τον ρόλο του ως Τζον Σνόου κέρδισε δύο υποψηφιότητες για Emmy κατά τη διάρκεια προβολής σειράς, η οποία ξεκίνησε το 2011.

Από τη διασκευασμένη από τα επιτυχημένα μυθιστορήματα φαντασίας του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, σειρά πρόκειται να δημιουργηθούν πολλά spin-offs, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου «House of the Dragon», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top