Έπεσε ο πέλεκυς σε 36χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

Έπεσε ο πέλεκυς σε 36χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λεμεσό, καταδίκασε 36χρονο σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, στις 6/5/2022, μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά τη Μονή.

Στο όχημα του 36χρονου είχαν εντοπιστεί τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά γύρω στα τριάμιση κιλά πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 9,485 ευρώ, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE