Συνελήφθη 31χρονος - Έκαψε αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Συνελήφθη 31χρονος - Έκαψε αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 31 ετών, προχώρησε σήμερα (20/6) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εμπρησμό αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα χθες, έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία εταιρείας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην επαρχία Λεμεσού.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Προσοχή στο κενό

Προσοχή στο κενό