Συνελήφθη 31χρονος - Έκαψε αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Συνελήφθη 31χρονος - Έκαψε αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 31 ετών, προχώρησε σήμερα (20/6) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εμπρησμό αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα χθες, έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία εταιρείας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην επαρχία Λεμεσού.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE