Συνελήφθη 31χρονος - Έκαψε αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Συνελήφθη 31χρονος - Έκαψε αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 31 ετών, προχώρησε σήμερα (20/6) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εμπρησμό αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα χθες, έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία εταιρείας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην επαρχία Λεμεσού.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.