ΑΚΕΛ: Καταγγέλει υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Ζητά εξηγήσεις από την Κυβέρνηση

ΑΚΕΛ: Καταγγέλει υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Ζητά εξηγήσεις από την Κυβέρνηση

Εξηγήσεις από την Κυβέρνηση ζητά σε γραπτή δήλωσή του ο Γιαννάκης Γαβριήλ, βουλευτής ΑΚΕΛ Αμμοχώστου για την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση

Ως ΑΚΕΛ έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε για τα αυτονόητα, για την στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, για την άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών της περιοχής.

Προκαλούμε τους κυβερνώντες και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ να μας πουν πόσα άτομα έχουν διοριστεί στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχουμε κουραστεί να ζητούμε ενίσχυση του μοναδικού Δημόσιου Νοσηλευτηρίου στην επαρχία, το οποίο εξυπηρετεί ένα τεράστιο όγκο ασθενών.

Πόσοι γιατροί και πόσο παραϊατρικό προσωπικό έχει προσληφθεί για τις πρώτες βοήθειες και για τους δύο νέους θαλάμους που έχουν λειτουργήσει πρόσφατα;

Καλούμε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση και τον ΟΚΥπΥ να στελεχώσουν το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για να πάψει, επιτέλους, να λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και να μπορεί να εξυπηρετεί το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE