Υπόθεση Αριστοτέλους: Πρόθεση Υπ. Δικαιοσύνης να θέσει σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό – Ο ίδιος ζήτησε χρόνο προτού απαντήσει

Υπόθεση Αριστοτέλους: Πρόθεση Υπ. Δικαιοσύνης να θέσει σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό – Ο ίδιος ζήτησε χρόνο προτού απαντήσει

Ενημέρωσε προσωπικά τον ανώτερο αξιωματούχο της Αστυνομίας για τις προθέσεις της η Στέφη Δράκου.

Μετά από την καταγγελία που υπέβαλαν σήμερα η Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών κα Άννα Αριστοτέλους και η Ανώτερη Λειτουργός Τμήματος Φυλακών κα Αθηνά Δημητρίου, και τον διορισμό εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας του κ. Αχιλλέα Αιμιλιανίδη ως ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ενεργώντας στη βάση των σχετικών Κανονισμών, ενημέρωσε προσωπικά τον Ανώτερο Αξιωματικό της Αστυνομίας για την πρόθεσή της να τον θέσει σε διαθεσιμότητα, δίνοντάς του το δικαίωμα να τοποθετηθεί πριν από την λήψη της τελικής απόφασης της, ως προνοούν οι αρχές της φυσικής δικαιοσύνης και η νομολογία.

Ο Ανώτερος Αξιωματικός ζήτησε και του δόθηκε χρόνος το αργότερο μέχρι την Τετάρτη προκειμένου να συμβουλευτεί τους νομικούς του συμβούλους προτού απαντήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE