Η μαύρη λίστα και τα ΑΝΟΙΧΤΑ μέτωπα του Σίλας...

Η μαύρη λίστα και τα ΑΝΟΙΧΤΑ μέτωπα του Σίλας...

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στην ΑΕΛ, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπου θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν, σε ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων που αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το περσινό, αφού οι επενδυτές που μπήκαν σε κάποιες Κυπριακές ομάδες που δεν ανήκουν στο λεγόμενο BIG-6, άλλαξαν τις ισορροπίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, οπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE