Κατάσχεσαν 9 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και 1 αυτοκίνητο – Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι από την Αστυνομία

Κατάσχεσαν 9 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και 1 αυτοκίνητο – Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι από την Αστυνομία

Στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών συγκρούσεων, της πάταξης του φαινομένου της οχληρίας και της εμπέδωσης του αισθήματος οδικής ασφάλειας, μοτοσικλετιστές της ομάδας ¨Ζ¨ της Τροχαίας Λεμεσού, διενήργησαν μεταξύ των ωρών 5μ.μ.χθες – 3π.μ.σήμερα, τροχονομικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με έμφαση το παραλιακό μέτωπο της πόλης, κεντρικούς δρόμους, αλλά και σημεία όπου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις και οχληρία.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους κατασχέθηκαν εννέα μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και ένα αυτοκίνητο, ενώ έγιναν συνολικά 46 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE