ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρόωρος τοκετός εν κινήσει – Εσπευσμένα σε ιδιωτική Κλινική – 26χρονη έχασε τις αισθήσεις της ενώ οδηγούσε

Πρόωρος τοκετός εν κινήσει – Εσπευσμένα σε ιδιωτική Κλινική – 26χρονη έχασε τις αισθήσεις της ενώ οδηγούσε

Βοήθεια σε δύο γυναίκες που χρειάστηκε να μεταβούν επειγόντως σε νοσοκομείο, η πρώτη λόγω πρόωρου τοκετού και η δεύτερη για λόγους υγείας, κλήθηκαν και παρείχαν μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου.

Η παρουσία των μελών του Τμήματος Τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς λίγο μετά τις 11.00 χθες το βράδυ, αποδείχτηκε καταλυτική για τον άμεσο εντοπισμό γυναίκας ηλικίας 26 ετών, που ενώ οδηγούσε το όχημά της στον αυτοκινητόδρομο νόσησε και επικοινώνησε με γνωστό της πρόσωπο για να ζητήσει βοήθεια.

Η 26χρονη επικοινώνησε συγκεκριμένα με τον εργοδότη της και του ανέφερε ότι ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο κατευθυνόμενη προς το χωριό όπου διαμένει, αισθάνθηκε πόνους και μούδιασμα στο σώμα. Την ίδια ώρα διακόπηκε η σύνδεση της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, με τον εργοδότη της να σπεύδει να την εντοπίσει στον αυτοκινητόδρομο.

Σε σημείο του αυτοκινητόδρομου στο ύψος της Ανθούπολης, βρισκόταν για έλεγχο περίπολος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, της Τροχαίας Αρχηγείου, που προσέγγισε ο εργοδότης της 26χρονης και αφού ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας τι συνέβαινε, ζήτησε τη βοήθειά τους για εντοπισμό της.

Η 26χρονη εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας στον αυτοκινητόδρομο, σε σημείο μετά την έξοδο προς το χωριό Μάμμαρι και αφού η ίδια ζήτησε όπως μεταφερθεί με το όχημά της σε Νοσοκομείο, μέλος της Αστυνομίας την οδήγησε με το όχημά της, συνοδεία του αστυνομικού περιπολικού, σε ιδιωτικό Νοσοκομείο, όπου αυτή εισήχθη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών για ιατρικές εξετάσεις. Αφού έτυχε των απαραίτητων εξετάσεων και περίθαλψης, στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Νωρίτερα χθες, γύρω στις 8.30 το πρωί, μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, που βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κλήθηκαν και έσπευσαν για εντοπισμό και παροχή βοήθειας σε γυναίκα ηλικίας 32 ετών, η οποία βρισκόταν σε διαδικασία πρόωρου τοκετού και κατευθυνόταν με τον σύζυγό της προς τη Λευκωσία.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το ζεύγος στον αυτοκινητόδρομο παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών και με ασφάλεια τους συνόδευσαν με το περιπολικό όχημα σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία.

Η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top