Έναρξη εργασιών για τη σταθεροποίηση κατολίσθησης και την ανακατασκευή τμήματος του δρόμου Αγίας Βαρβάρας παρά την Νατά

Έναρξη εργασιών για τη σταθεροποίηση κατολίσθησης και την ανακατασκευή τμήματος του δρόμου Αγίας Βαρβάρας παρά την Νατά

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει την υπογραφή του συμβολαίου για την εκτέλεση του έργου «Σταθεροποίηση κατολίσθησης και ανακατασκευή τμήματος του δρόμου Αγίας Βαρβάρας (Ε606) παρά τη Νατά (Χ.Θ. 7+700)», με Αρ. Συμβολαίου ΚΠΣ/7/2022/Ε(Α). Το Συμβόλαιο υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων κα Ελένη Κασκίρη και, εκ μέρους του Αναδόχου “Abraham and Yiangos Abraham Limited”, ο εκπροσωπών κ. Γιάγκος Αβραάμ.

Το Έργο αφορά τη σταθεροποίηση της εμφανισθείσας κατολίσθησης μέσω κατασκευής επιχώματος και την αποκατάσταση του δρόμου Αγίας Βαρβάρας (Ε606) παρά τη Νατά (Χ.Θ. 7+700).

Οι εργασίες του Έργου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εργασίες χωματουργικών, κατασκευής επιφανειακού συστήματος αποχετεύσεως όμβριων, κατασκευής συστήματος αποστράγγισης του υπογείου υδροφόρου, επανακατασκευής του οδοστρώματος συμπεριλαμβανομένων των ασφαλτικών, σήμανσης και επανατοποθέτησης οδικού εξοπλισμού, καθώς επίσης διαμόρφωσης της υφιστάμενης παράκαμψης η οποία διατηρείται.

Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει τον Ιούλιο του 2022, με διάρκεια εκτέλεσης 6 μήνες και κόστος €290.055,00, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE