Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Το Έργο αφορά τη σταθεροποίηση της εμφανισθείσας κατολίσθησης μέσω κατασκευής επιχώματος και την αποκατάσταση του δρόμου Αγίας Βαρβάρας (Ε606) παρά τη Νατά (Χ.Θ. 7+700).
Οι εργασίες του Έργου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εργασίες χωματουργικών, κατασκευής επιφανειακού συστήματος αποχετεύσεως όμβριων, κατασκευής συστήματος αποστράγγισης του υπογείου υδροφόρου, επανακατασκευής του οδοστρώματος συμπεριλαμβανομένων των ασφαλτικών, σήμανσης και επανατοποθέτησης οδικού εξοπλισμού, καθώς επίσης διαμόρφωσης της υφιστάμενης παράκαμψης η οποία διατηρείται.
Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει τον Ιούλιο του 2022, με διάρκεια εκτέλεσης 6 μήνες και κόστος €290.055,00, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




