ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει από ανθρώπους που δεν διεκδίκησαν μέχρι σήμερα καμιά εκλογή

Αβέρωφ: Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει από ανθρώπους που δεν διεκδίκησαν μέχρι σήμερα καμιά εκλογή

Βολές κατά των πολιτικών του αντιπάλων, εξαπέλυσε ο Προέδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου που παρέθεσε σήμερα Τρίτη, 21 Ιουνίου.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «έχουμε το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης να υποστηρίζει υποψήφιο που δεν ήταν υποψήφιος. Και έχουμε τον κ. Μαυρογιάννη να ανακοινώνει μετά τη στήριξη κόμματος ότι αποφάσισε να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος. Αυτά τα παράδοξα περνούν απαρατήρητα. Όπως επίσης και οι φίλοι του ΔΗΚΟ και του ΑΚΕΛ, βάλθηκαν να φέρουν την αλλαγή. Να διώξεις την κυβέρνηση του Συναγερμού για να φέρεις κάποιον άλλο. Αλλαγή στη διαχείριση του κυπριακού έλεγε το ΑΚΕΛ; Ε τι αλλαγή θα κάνεις επιλέγοντας τον διαπραγματευτή του Αναστασιάδη. Το ΔΗΚΟ αλλαγή, να φύγει ο ΔΗΣΥ. Με ποιον θα κάνει την αλλαγή; Άστε τώρα τις κουβέντες αποφασισμένα από τον Απρίλιο είναι αυτά. Αυτές οι συναντήσεις για το θεαθήναι τις αφήνω ασχολίαστες. Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη ο οποίος στις παρεμβάσεις του θεωρεί και είναι επιτυχημένο το έργο που πάραξε η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ; Θα κάνει αλλαγή του Νίκου Χριστοδουλίδη που ήταν κύριο στέλεχος της κυβέρνησης…Μόνο στην Κύπρο αυτά τα πράγματα σχολιάζονται ωσάν να είναι το νέο το φρέσκο».

«Είμαι στην πολιτική αρένα στην πρώτη γραμμή από το 1991 στην κομματική ζωή από το 1985. Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει από ανθρώπους που δεν διεκδίκησαν μέχρι σήμερα καμιά εκλογή. Να μιλούν με μια υπεροψία ότι είναι άνετοι και έχω εγώ το άγχος. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Ούτε με διόρισαν δήμαρχο, ούτε βουλευτή στην Πάφο, ούτε επαρχιακό γραμματέα της νεολαίας, ούτε στο πολιτικό γραφείο, ούτε αναπληρωτή πρόγραμμα ούτε πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ούτε είχα επίθετο να με κουβαλά στην πολιτική. Ξιπόλητος ξεκίνησα από την Αργάκα και δεν μου χαρίστηκε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νεοφύτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top