Νέος Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Νέος Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Νέος Προέδρος της ΟΕΛΜΕΚ εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και Αντιπρόεδρος η Ρένα Γιαβρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, που συνήλθε σήμερα Τρίτη,  μετά την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ, εξέλεγξε τη νέα Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ, η οποία καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Αντιπρόεδρος: Ρένα Γιαβρή, Γεν. Γραμματέας: Κώστας Χατζησάββας, Γεν. Ταμίας: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Οργανωτικός Γραμματέας: Δημήτρης Ταλιαδώρος, Βοηθός Γεν. Γραμματέας: Στέλιος Κουτσίδης και Βοηθός Γεν. Ταμίας: Γιάννης Νικολαϊδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE