Νέος Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Νέος Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Νέος Προέδρος της ΟΕΛΜΕΚ εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και Αντιπρόεδρος η Ρένα Γιαβρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, που συνήλθε σήμερα Τρίτη,  μετά την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ, εξέλεγξε τη νέα Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ, η οποία καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Αντιπρόεδρος: Ρένα Γιαβρή, Γεν. Γραμματέας: Κώστας Χατζησάββας, Γεν. Ταμίας: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Οργανωτικός Γραμματέας: Δημήτρης Ταλιαδώρος, Βοηθός Γεν. Γραμματέας: Στέλιος Κουτσίδης και Βοηθός Γεν. Ταμίας: Γιάννης Νικολαϊδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE