Σε κρίσιμη κατάσταση 36χρονη στη Λεμεσό μετά από επέμβαση - Καταγγελία για ιατρική αμέλεια

Σε κρίσιμη κατάσταση 36χρονη στη Λεμεσό μετά από επέμβαση - Καταγγελία για ιατρική αμέλεια

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση 36χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία αρχικά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική.

Μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, που έγινε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της παραλιακής πόλης, ,η 36χρονη φαίνεται να ένιωσε έντονους πόνους στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε καθώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.

Οι γιατροί οι οποία εξέτασαν την 36χρονη διαπίστωσαν πως ήταν σε προχωρημένο στάδιο σηψαιμίας τα ζωτικά της όργανα.

Η οικογένεια της 36χρονης προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE