Νέα έκκληση του Ζελένσκι στην ΕΕ - Ζητά να επιβάλει 7η δέσμη κυρώσεων στη Ρωσία

Νέα έκκληση του Ζελένσκι στην ΕΕ - Ζητά να επιβάλει 7η δέσμη κυρώσεων στη Ρωσία

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι αξίωσε για ακόμη μια φορά να επιβληθούν κι άλλες κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία στο χθεσινοβραδινό διάγγελμά του, επιχειρηματολογώντας ότι οι Βρυξέλλες πρέπει να αποφασίσουν για την έβδομη δέσμη τιμωρητικών μέτρων το συντομότερο.

«Η Ρωσία πρέπει να νιώσει αύξηση της πίεσης επειδή άρχισε πόλεμο και για την επιθετική αντιευρωπαϊκή της πολιτική», είπε ο κ. Ζελένσκι, υπενθυμίζοντας ακόμη πως είναι επείγον ο στρατός του να παραλάβει κι άλλα όπλα. «Οι ζωές χιλιάδων ανθρώπων εξαρτώνται άμεσα από την ταχύτητα (των παραδόσεων) των εταίρων μας», επέμεινε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.