Συναντήθηκε με τον Έλληνα Υπουργό Δικαιοσύνης ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Συναντήθηκε με τον Έλληνα Υπουργό Δικαιοσύνης ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα υποδέχτηκε σήμερα (22/6) στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που αφορούν τη δικαιοσύνη σε Κύπρο και Ελλάδα και το πώς μέσα από αυτές μπορεί η δικαιοσύνη να καταστεί πιο αποτελεσματική προς όφελος των πολιτών, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά μια σειρά θεμάτων που υφίστανται σήμερα.

Ο κ. Νεοφύτου είχε επίσης την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Τσιάρα για τις εξελίξεις που αφορούν το κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Μία ουσιαστική συνάντηση είχε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου με τον ειδικό αντιπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, το απόγευμα της Δευτέρας, ανέφεραν έγκυρες πηγές στο ΚΥΠΕ.