Υπόθεση Αριστοτέλους: Αποφάσισε η Δράκου - Σε διαθεσιμότητα ο Ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας  

Υπόθεση Αριστοτέλους: Αποφάσισε η Δράκου - Σε διαθεσιμότητα ο Ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας   

Σε διαθεσιμότητα θα τεθεί τελικά ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας μέχρι τις 20 Ιουλίου 2022, διάστημα που έχει τεθεί ως χρονικός ορίζοντας για ολοκλήρωση της ποινικής έρευνας από τον ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή, με σκοπό την διασφάλιση της ακεραιότητας και της αποτελεσματικότητας της έρευνας.   

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου, ενεργώντας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και αφού έλαβε υπόψη την απάντηση του Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας, τις οποίες απέστειλε γραπτώς, καθώς επίσης και όλα τα ενώπιον της στοιχεία και τις αρχές και κριτήρια που έχει διατυπώσει η νομολογία, αποφάσισε όπως τον θέσει σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.