Έστησαν διαδικτυακή… κομπίνα σε 66χρονο στη Λεμεσό - Του απέσπασαν τεράστιο χρηματικό ποσό

Έστησαν διαδικτυακή… κομπίνα σε 66χρονο στη Λεμεσό - Του απέσπασαν τεράστιο χρηματικό ποσό

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις  διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από καταγγελία που έγινε την Τετάρτη από 66χρονο.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, περί τα τέλη του 2021, έλαβε τηλεφώνημα από γυναίκα από το εξωτερικό, η οποία του παρουσίασε επενδυτικό σχέδιο σε μετοχές, με τον ίδιο να αποστέλλει χρηματικό ποσό των 250 ευρώ προς διαδικτυακή πλατφόρμα που του υποδείχθηκε.

Την περασμένη Τρίτη, ο 66χρονος έλαβε ξανά τηλεφωνική κλήση από το εξωτερικό, όπου άγνωστη γυναίκα του ανέφερε ότι είχε να λαμβάνει κέρδη από την επένδυση του και πως, για να μπορέσει να γίνει μεταφορά των χρημάτων, θα έπρεπε να του δώσει πρόσβαση στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο.

Μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής, ο 66χρονος επέτρεψε στην άγνωστη γυναίκα να έχει πρόσβαση στις ηλεκτρονικές του συσκευές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί, από δυο τραπεζικούς του λογαριασμούς, το χρηματικό ποσό των 88.930 ευρώ, προς τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα.

Όταν αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης, ο παραπονούμενος κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE