Άλλαζε χρώματα ο σύζυγος – Την βρήκε να επιπλέει αναίσθητη στην πισίνα του σπιτιού τους

Άλλαζε χρώματα ο σύζυγος – Την βρήκε να επιπλέει αναίσθητη στην πισίνα του σπιτιού τους

Θα «μιλήσει» η αυριανή νεκροψία για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, Βρετανίδα ηλικίας  84 ετών, εντοπίστηκε χθες βράδυ στην πισίνα του σπιτιού της να επιπλέει αναίσθητη.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε να επιπλέει αναίσθητη με τα ρούχα  που φορούσε στην πισίνα του σπιτιού της που βρίσκεται στην Τρεμιθούσα ο σύζυγος της, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Ακολούθως, η Βρετανίδα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από  εξετάσεις που διενήργησαν απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αύριο, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου  θα διενεργηθεί τη νενομισμένη νεκροψία επί τη σωρού της ηλικιωμένης προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE