Άλλαζε χρώματα ο σύζυγος – Την βρήκε να επιπλέει αναίσθητη στην πισίνα του σπιτιού τους

Άλλαζε χρώματα ο σύζυγος – Την βρήκε να επιπλέει αναίσθητη στην πισίνα του σπιτιού τους

Θα «μιλήσει» η αυριανή νεκροψία για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, Βρετανίδα ηλικίας  84 ετών, εντοπίστηκε χθες βράδυ στην πισίνα του σπιτιού της να επιπλέει αναίσθητη.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε να επιπλέει αναίσθητη με τα ρούχα  που φορούσε στην πισίνα του σπιτιού της που βρίσκεται στην Τρεμιθούσα ο σύζυγος της, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Ακολούθως, η Βρετανίδα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από  εξετάσεις που διενήργησαν απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αύριο, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου  θα διενεργηθεί τη νενομισμένη νεκροψία επί τη σωρού της ηλικιωμένης προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE