Καταζητείται 51χρονη - Έκανε κατάθεσεις με πλαστά χαρτονομίσματα

Καταζητείται 51χρονη - Έκανε κατάθεσεις με πλαστά χαρτονομίσματα

Υπόθεση παραχάραξης και κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 51χρονης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε στο παρελθόν από διευθυντή καταστήματος τράπεζας ότι στις 31 Ιανουαρίου έγινε μια χρηματαποστολή ξένων νομισμάτων προς την Τράπεζα Κύπρου από την AstroBank. Συγκεκριμένα ο παραπονούμενος ανέφερε ότι απέστειλε το σύνολο των ξένων νομισμάτων που είχε συγκεντρωθεί στην τράπεζα του προς την Τράπεζα Κύπρου.

Την 1η Φεβρουαρίου 2022 ενημέρωθηκε ότι ποσό 4.300 δολαρίων Αμερικής που περιλαμβάνονταν στα χρήματα πιθανόν να ήταν πλαστά και παραδόθηκαν στην Αστυνομία. Τα εν λόγω χαρτονομίσματα αποστάληκαν για επιστημονική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστά. Εκ των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία ότι αυτά τα χρήματα κατατέθηκαν από μια γυναίκα, 51 ετών, η οποία τα κατέθεσε σε λογαριασμό της σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες. Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE