Καταζητείται 51χρονη - Έκανε κατάθεσεις με πλαστά χαρτονομίσματα

Καταζητείται 51χρονη - Έκανε κατάθεσεις με πλαστά χαρτονομίσματα

Υπόθεση παραχάραξης και κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 51χρονης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε στο παρελθόν από διευθυντή καταστήματος τράπεζας ότι στις 31 Ιανουαρίου έγινε μια χρηματαποστολή ξένων νομισμάτων προς την Τράπεζα Κύπρου από την AstroBank. Συγκεκριμένα ο παραπονούμενος ανέφερε ότι απέστειλε το σύνολο των ξένων νομισμάτων που είχε συγκεντρωθεί στην τράπεζα του προς την Τράπεζα Κύπρου.

Την 1η Φεβρουαρίου 2022 ενημέρωθηκε ότι ποσό 4.300 δολαρίων Αμερικής που περιλαμβάνονταν στα χρήματα πιθανόν να ήταν πλαστά και παραδόθηκαν στην Αστυνομία. Τα εν λόγω χαρτονομίσματα αποστάληκαν για επιστημονική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστά. Εκ των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία ότι αυτά τα χρήματα κατατέθηκαν από μια γυναίκα, 51 ετών, η οποία τα κατέθεσε σε λογαριασμό της σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες. Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE